Alvor igjen

US OpenRoger Federer og Rafael Nadal spiller i samme turnering, og du vet at det er først da herretennisen begynner å nærme seg noe alvorlig igjen. Masters-turneringen i Montreal kan bli deres første møte siden finalen i Wimbledon.

Turneringen er del av den såkalte US Open Series, som bare er et fjongt ord på hardcourt-turneringene som spilles i Nord-Amerika før, ja nettopp, US Open i august-september. Det kåres en vinner av denne «serien» også. Som om ikke sportsinteresserte syntes tennis-rankingen er forvirrende nok som det er. Den tittelen betyr lite, det som teller er de to Masters-turneringene og selvsagt US Open til slutt, årets siste Grand Slam.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

  1. Gidder heller ikke å følge nøye med på alle ATP-turneringene, det er jo en umulighet. Men masters-turneringene er artige med mange interessante møter mellom toppspillerne. Så akkurat en ujevn Federer parkere Hewitt ganske greit i to strake sett. Stepanek er vanvittig god om dagen, tror han vil nå topp 10 igjen ganske raskt. Vil imidlertid tape greit mot Federer imorgen, tror jeg.

Legg igjen en kommentar