Som forventet

Fredagens kamper kommer til å bli stående som den store beholdningen fra et vått Wimbledon, særlig Gasquet og Bartoli sine overraskende seire.

Begge tapte igjen i dag, som forventet. Bartoli ble ikke det slaktet noen hadde spåd mot Venus Williams, men det ble en damefinale med lite nerve. Gasquet hadde ingenting å stille opp mot Federer, som var på autopilot i den enkle tresetteren. Novak Djokovic kunne aldri i livet kommet seg gjennom en semifinale mot Nadal med suksess, etter å ha spilt så lange kamper på så få dager.

Federer-Nadal i morgen, for fjerde gang i en Grand Slam-finale. Det er det som etter hvert kan kalles et klassisk oppgjør. (Til sammenligning møttes Sampras og Agassi fem ganger i GS-finaler. Jeg tror Federer og Nadal kommer til å overgå det). Hvis det er sol og fine forhold, tror jeg Federer tar det. Hvis det er mye vind, som på fredag, er Nadal mest komfortabel. Jeg sier 60/40 i fordel Federer, men Nadal har imponert.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar