Mauresmo ute

Tennis på tv:
Nicole Vaidisova – Amelie Mauresmo 7-5, 4-6, 6-1
Åttendelsfinale, Wimbledon

På 1-5 i tredje sett satte Mauresmo en enkel volley i nettet, plukket den opp og måkte den opp på tribunen. Det var omtrent det eneste tegnet til engasjement fra henne i kampen.

Når du er verdensstjerne og tittelforsvarer, bør du forsvare pokalen med litt mer entusiasme enn Mauresmo gjorde. Hun spilte ikke mot Justine Henin, Serena Williams eller Maria Sharapova, hvor resignasjon kan forstås når tredje sett forsvinner mellom nevene. Mauresmo spilte mot Nicole Vaidisova, som i likhet med Mauresmo har hatt problemer med å avslutte kamper.

Mot Mauresmo spilte Vaidisova på seg mer og mer selvtillit. Vaidisova slår hardt, men beveger seg ganske dårlig og er dårlig til å returnere lave baller. Mauresmo klarte ikke å utnytte noen av delene, men ruslet frustrert rundt på banen.

Og 14 dobbeltfeil er aldri noen vinneroppskrift. Peter Bodo så kampen live.

Vaidisova mot Ivanovic i kvartfinalen bør bli bra.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar