Wimbledon, herreklassen – mine spådommer

Trekningen er unnagjort, her er mine teorier om hvordan det kommer til å gå:

1.kvartal

Se opp for: Federer (duh!), Tursunov (21), Safin (26), Haas (13), Blake (9), Kohlschreiber (27). En silkemyk trekning for Federer, som ikke bør ha noen problemer i begynnelsen. Dette lukter enkel kvartfinale lang vei. Nederste del av denne seksjonen er mer usikker. Blake og Kohlschreiber kan ha en sjanse.

2.kvartal

Se opp for: Roddick (3), Verdasco, Ljubicic (15), Gasquet (12), Mahut, Henman, Tsonga, Murray (8). Roddick server seg til kvartfinalen her. En del kjekke dueller på gang nederst: Mahut mot Arnaud Clement i første runde, og deretter trolig en av dem mot Gasquet i neste. Henman kan møte Murray i tredje runde. Skal vi si at Roddick og Gaquet når kvartfinalen?

3.kvartal

Se opp for: Davydenko (6), Guccione, Baghdatis (10), Hewitt (16), Karlovic, Santoro, Djokovic (4). En svak øverste del her, hvor Baghdatis kan nå kvartfinalen igjen – han spilte nylig finale på gras i Halle. Djokovic eller Hewitt tar den andre plassen, tipper jeg.

4.kvartal

Se opp for: Berdych (7), Björkman (19), Youzhny (14), Söderling (28), Nadal (2). Både Berdych og Youzhny har slått Nadal på raskt dekke før, og vil nok revansjere julingen de fik av spanjolen i grus-sesongen. Youzhny kan møte Nadal i åttendelsfinalen, deretter er Berdych en mulig motstander. Mardy Fish møter Nadal i første runde, og har vært brukbar på gras før. Men amerikaneren har neppe selvtillit nok nå. Jeg tror Berdych (vant nylig i Halle) og Youzhny møtes i kvartfinalene.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

0 kommentarer

  1. Tviler på at Henman kommer til tredje runde. I skrivende stund står det á 5 i 5. set mot Moya – som etter sigende ikke liker gress og som ikke har spilt noe særlig på det. Han burde vært rimelig lett match for Henman. Henman har vært en fallende stjerne lenge. Tipper han taper for Moya – en spennende kamp som fortsetter i morgen. Og takk til NRKs nett-tv. En fin sak!
    Og: Keep up the good work, Åsmund!
    Med ønske om to fine uker foran skjermen 🙂

Legg igjen en kommentar