Veien videre

Denne saken handler om French OpenRafael Nadal og Roger Federer har til gode å tape et sett så langt. Nadal får det litt vanskeligere enn Federer framover, tror jeg. Men ikke mye.

Federer møter først Youzhny, deretter Robredo eller Volandri. Jeg tror ikke han får problemer i de to kampene. I så fall er han i semifinalen, og kommer til å møte Davydenko, Canas, Monaco eller Nalbandian. De fire spillerne er ganske jevne, og kommer til å slite hverandre ut før semifinalen. Altså ser Federer ut til å ha en brukbar reiserute framover.

Nadal møter trolig Hewitt i neste runde. Det kan bli tøft nok. Så følger Moya eller Björkman, sannsynligvis Moya. Hvis han overlever de kampene, er semifinalen neste. Der tror jeg også at hans motstander vil være trøtt, for de fire som kjemper om den plassen er ganske jevne: Djokovic, Ferrer/Verdasco, Andreev, Baghdatis.

Med andre ord: Jeg tror Federer-Nadal kommer til å møtes i FO for tredje år på rad. For et oppgjør det vil bli.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar