Svak i trua

Tennis på tv:
Rafael Nadal – Mardy Fish 6-3, 7-6, 6-3
1. runde, Wimbledon

Selv i sine beste øyeblikk så Mardy Fish ut til å være fast bestemt på at han ikke hadde en sjanse. Fish server godt og er brukbar på gras, men klarte ikke å spille opp mot sitt beste i de avgjørende øyeblikkene.

For eksempel i det andre settets tie-break, hvor han fikk et tidlig mini-break. Nadal gjorde ingenting spesielt, han holdt ballen i gang og lot Fish slå seg vekk. Det klarte han greit: Fire enkle forehand-feil ga Nadal settet. Og i realiteten også kampen.

Nadal spilte solid og greit. Få feil og mye press fra forehand-siden. Fish hadde mest suksess de gangene det var opp til Nadal å finne på noe, de gangene Fish slo djupt ned midt i banen. Men når de avgjørende øyeblikkene kom, ble det veldig tydelig hvem av de to som er verdenstoer, og hvem som ikke er det.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar