Spådom for finalen

Denne saken handler om French OpenDet er bare et par timer til finalen mellom Federer og Nadal. Jeg har ikke elget meg innpå noen med Eurosport for å få sett den, det blir grilling og barnepass i stedet.

Nadal har spilt best av de to til nå i turneringen. Noen snakker om en knusing av Federer.

Jeg tror Nadal vinner, men ikke at Federer blir knust. Spørsmålet er hvem av dem som føler presset sterkest: Federer som merker at tiden for French Open begynner å løpe fra ham, eller Nadal, som har dominert så sterkt på underlaget de siste årene.

Nadal har aldri tapt to sett – langt mindre tre – på grusen i Paris. Jeg tror det første settet blir jevnt, men til fordel Nadal. Jeg tror Nadal kjører opp tempoet i andre og tar det også, før Federer mobiliserer i tredje sett og Nadal til slutt tar det fjerde ganske lett.

Skal vi si 7-6, 6-3, 2-6, 6-1 til Nadal?

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar