Sampras fikk tilbud om wildcard

Peter Bodo holder på å skrive Pete Sampras sin historie, i samarbeid med den store mannen selv. Den boka skal jeg lese.

En av fordelene med å lese Bodos egen blogg, er at det jevnlig kommer drypp fra samtalene og møtene han har med Sampras. De møttes nylig, og diskuterte naturligvis Wimbledon. Det viser seg at Sampras fikk tilbud om wildcard (et visst antall fribilletter som turneringsledelsen kan dele ut som den vil). Han takket høflig nei. Overfor Bodo forklarer han det med at han nok kunne vært i stand til å konkurrere, men ikke liker å spille mot folk for første gang. Og det ville jo blitt tilfelle, siden det er fem år siden Sampras sist spilte.

For øvrig tror ikke Sampras på alt snakket om at banene er tregere. Jeg tror han kunne blitt en god ekspertkommentator. Sampras skjønner ikke hvorfor alle spiller med så mye toppspinn på graset, for som han sier, det har liten betydning å legge inn overskru. Sampras sier gras handler om å legge press på motstanderen ved å gi dem dårlig tid. Agassi gjorde det, fordi han tok ballen så tidlig.

Hele artikkelen finner du her.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar