Jakten på levende bilder

Denne saken handler om French OpenJeg har prøvd å finne noen levende bilder fra French Open på nettet, og havner alltid på YouTube. Hvorfor skal det være så vanskelig å få til skikkelige bildeoverføring av kamper? Jeg er til og med villig til å betale for et brukbart tilbud.

Eurosport sender turneringen på tv. På nettet har de noe som heter Eurosport Player, som visstnok viser kamper. For å se den, må jeg ha Windows Vista. Det har ikke jeg.

The Tennis Channel sender turneringen i USA. De lokker også med video på nettet, men bare for folk i USA, jeg ble blokkert på grunn av IP-adressen min.

French Open sitt offisielle nettsted er ikke så verst, og har mange klipp fra arkivet og årets turnering. Men de sender ingenting direkte.

ATP sender Masters-turneringene live, og det går an å betale per turnering. Forbilledlig, bortsett fra at opplegget krever Windows.

Til høsten kommer det digitale bakkenettet, og det blir sikkert fint og flott. Men det hadde vært greit å kunne velge noen kanaler, i stedet for programpakker.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

0 kommentarer

  1. Det er ikke nødvendig med Vista for å bruke Eurosport Player, den meldingen er nok bare en anbefaling. Men du MÅ bruke IE som nettleser for at det skal fungere. Jeg har selv betalt den latterlig lave summen av €2,90 for å se siste uken av French Open live på internett, og jeg er iallfall kjempefornøyd – ettersom jeg ikke har Eurosport hjemme. Du kan også se mange av kampene i reprise.

    Jeg bruker Windows XP + IE.

Legg igjen en kommentar