Imponerende stabilitet

Denne saken handler om French OpenHer er noen tall: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9.

Det er seedingen til de jentene som spiller kvartfinaler i French Open. Har det noen gang skjedd noe lignende? Sju av åtte kvartfinalister er ranket i topp åtte. Den som ikke er med, er Mauresmo (5), som blir en mental knott hver gang hun spiller på hjemmebane. Det er mye snakk om at kvinnetennisen mangler profilene i forhold til før, men jevnheten er det ingenting i veien med. Russland har tre jenter i kvarten, og er med de beste nasjon.

En annen nasjon har to spillere i kvartfinalen. Hvis du på sparket vet hvilken, kan du kalle deg selv en liten tennisnerd.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar