Federers forehand bit for bit

Denne saken handler om herretennisTennis.com er nok det beste nettstedet for tennis, selv om synes de kunne vært bedre og litt frekkere. Narvesen sluttet å selge bladet for 3-4 år siden, og da er nettet det eneste alternativet.

Noen ganger kommer de med ting som virkelig bra. Som denne gjennomgangen av Roger Federers forehand. Stan Smith er tidligere Wimbledon-vinner, og har skrevet artikkelen. Han trekker fram Federers forehand som hans viktigste våpen. Det er jeg bare passelig enig i – det er også et slag som noen ganger, spesielt på grus, knekker sammen.

Anyway, en god dose nerding for dere som er interesserte. Legg merke til at Federer ser på stedet hvor ballen har truffet racketen lenge etter at den er borte fra strengene.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar