Det var det jeg sa

Denne saken handler om French Open«En litt trist kamp, som kunne fått et annet utfall dersom Ivanovic hadde brukt mer tid på kondisjonstreningen sin. Når hun allerede med dagens form er nummer 21 i verden, lurer jeg på hvor høyt hun kunne klatret i mer veltrent utgave.»

Det var min dom etter å ha sett Ana Ivanovic med egne øyne i fjorårets French Open, hvor hun tapte mot Anastasia Myskina. Du kan lese min kamprapport her.

Ett år senere har Ivanovic gjort det jeg (og i ærlighetens navn: sikkert hun selv også) så som et åpenbart problem: Vekta og kondisjonen hennes. Den gedigne seieren mot Maria Sharapova (6-2, 6-1) har etablert henne som en toppspiller.

Har hun en sjanse mot Justine Henin i finalen? Jeg tviler på det. Men det er alltid bra med nye navn som kommer fram, og jeg tror ikke Ivanovic har gjort sitt med denne gode turneringen.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar