Alt blir likt

Denne saken handler om Wimbledon-turneringenJeg pleier å skryte av Jon Wertheim (CNN/Sports Illustrated) og Peter Bodo (Tennis.com) som to av de beste tennisskribentene på nettet. Richard Vach hos tennis-x.com er også en mann det er verdt å lese, selv om tennis-x har sett forferdelig (og prikklik) ut i åtte år.

I sin forhåndsomtale av Wimbledon setter Vach fingeren på noe alle har sett i noen år nå: Wimbledon-dekket er utrolig langsomt. Det finnes knapt nok raske innendørsdekker igjen heller. Turneringene blir mer og mer like, med grus som eneste unntak. Det skjer fordi noen mener den eneste attraktive tennisen er den som involverer lange dueller fra grunnlinjen.

Wimbledon pleide å være turneringen der andre spillere enn ellers kunne gjøre det stort. Noen syntes det var kjedelig å se store servere hamre løs på hverandre, men personlig vil jeg heller se et oppgjør mellom Sampras og Ivanisevic enn to spanjoler som slår milhøye grusballer til hverandre i fire timer.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar