Tidenes dårligste Photoshop-triksing

Denne saken handler om herretennisDet er umulig å holde seg alvorlig ved synet av denne forsiden av Men´s Fitness. Er det Hulken uten grønnfarge? Er det He-Man? Nei, det er Andy Roddick!

Jeg regner med at folkene på forsiden vanligvis har muskler til å sprenge det som finnes av klær, og at det er grunnen til at bladet har pumpet Roddick alvorlig opp. Roddick er selvsagt en veltrent fyr, men det er ingen tennisspillere i verden som ser sånn ut. Ganske enkelt fordi det ikke har noen hensikt å trene seg til en slik kropp når den skal brukes til tennis.

Roddick synes tydeligvis også at det er i teiteste laget, og har omtalt coveret på bloggen sin:

I spent the last few weeks in Austin really focused on my training and getting back into shape…but pretty sure I’m not as fit as the Men’s Fitness cover suggests…little did I know I have 22 inch guns and a disappearing birth mark on my right arm. I saw the cover for the first time when I landed after Rome…it was pretty funny…I walked by the newsstand in the airport and did a total double take …I can barely figure out how to work the red-eye tool on my digital camera…whoever did this has mad skills…maybe Rafael Nadal wants his arms back?…if you can manage to stop laughing at the cover long enough, check out the article inside, the photo shoot on the boat was pretty cool..and I recognize the person in those photos…

Andy Roddick på coveret til Men´s fitness

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar