Pinsetur

Denne saken handler om French OpenJeg er i Stockholm denne helga. Kanskje har hotellrommet Eurosport? Trekningen til French Open kommer i dag, følg med på den. Federer er i Paris og trener med en keivhendt fransmann. Jeg skulle gjerne vært der også. Klikk på lenken i høyremargen for fjorårets rapport fra Paris.

Husker du Younes El Aynaoui? En lang marokkaner som spilte en enda lenger kamp mot Andy Roddick i Australian Open 2003 (tror jeg det var). Han begynner å bli gammal og skranglete, og prøver å komme tilbake i form. Tapte i andre runde av kvalifiseringen. Apropos Australia 2003: Rainer Schüttler var finalist der. Spiller kvalifisering nå. Ikke så rart, han er jo et begrenset talent.

Svenske Sofia Arvidsson og finske Emma Laine vant også sine andrerundekamper. I kvalifiseringen, vel å merke.

God pinse, alle sammen.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar