Lleyton rører på seg igjen

Denne saken handler om herretennisLleyton Hewitt er klar for semifinalen i Hamburg, etter å ha slått Nicolas Almagro i kvarten. I runden før slo han Davydenko, og det er to solide navn på grusen. Det er godt å ha Hewitt tilbake igjen, og jeg er spent på hva han kan klare mot Nadal i semifinalen. Hewitt har spilt godt mot Nadal før, og yppet seg litt da de møttes i French Open i fjor.

Federer slo Ferrer, og Nadal slo Gonzalez i deres kamper. Moya overrasket litt ved å slå Djokovic, og møter Federer i den andre semifinalen. Men jeg blir overrasket om han slår Federer, som alltid går langt i Hamburg.

(Hewitts seier, og Jankovic sin seier over Dementieva i Roma, sikret meg en ytterst liten oddsgevinst, for første gang siden Jimmy Carters presidentdager.)

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar