Gjengen i skyggen

Denne saken handler om dametennisDet har vært mye fokus på Nadal og Federer i det siste. Dametouren er en merkelig forsamling. Det er ingen klare stjerneskudd på vei. Clijsters er borte, Hingis er fortsatt med på sitt beskjedne vis og russerne virker tannløse. Henin var ikke med i Australia pga skilsmissen sin, men har vært god siden den gang.

Serena Williams og Justine Henin er etter min mening de beste tipsene til French Open. Topp 10 akkurat nå oser ikke av grus-talenter, selv om Mauresmo er oppvokst på grus. Problemet er at hun knekker sammen på hjemmebane, og jeg tror ikke at hun er forbi den mentale sperren før jeg ser henne med pokalen i nevene. Kuznetsova var i finalen i fjor, og er en dark horse.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar