En guide til de beste tennisbloggerne

Denne saken handler om herretennisOg jeg er på ingen måte en av dem, om noen skulle tro at egoet har blitt stort og uspiselig i løpet av helga. Jeg snakker selvsagt om Peter Bodo og Steve Tignor, som blogger for tennis.com (og til tider espn.com). Det tok litt tid før Tignor kom med sin analyse av Federer-Nadal i Hamburg, men den er selvsagt verdt å lese i sin helhet. Tignor er den roligste av de to, og den mest systematiske analytikeren. Han er ikke så velformulert som Bodo, men holder seg mer til saken. Her er Bodos kommentarer til kampen.

Apropos Bodo, det kan være forvirrende å lese skriveriene hans dersom du ikke kjenner kodene. Her er en kort ordliste over begreper som går igjen:

GOAT = Greatest of all time, en evig diskusjon. (Laver, Borg, Sampras eller Federer? Navratilova eller Graf?)
Jet Boy = Rafael Nadal
TMF = The Mighty Federer
Wilanders = Baller, guts. Henspeiler på Mats Wilanders uttalelser under fjorårets French Open, hvor han mente at Roger Federer ikke hadde nok baller til å slå Nadal.
WM = Warrior Moment, et definerende øyeblikk for en spiller, som endrer folks oppfatning av spilleren, og spillerens videre karriere. Lendls seier over McEnroe i French Open 1984, og Pete Sampras sin spyende seier over Corretja i US Open 1996.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar