Grus. Hurra!

Denne saken handler om herretennisOh yes, grussesongen er i gang igjen! Masters-turneringen i Monte Carlo har såvidt begynt, og Federer vant sin andrerundekamp mot Seppi fra Italia, 7-6, 7-6. Seppi hadde kvalifisert seg for turneringen gjennom innledende spill, og sånne spillere er alltid vanskelig å møte.

Når jeg blir millionær skal jeg reise til Monte Carlo-turneringen. Det koster vel en månedslønn å bo et døgn i byen, men jeg tror det ville vært verdt pengene. Det er for dumt at ATP ønsker å fjerne Masters-statusen fra turneringen. Dersom de skal droppe en grusturnering fra Masters-programmet, så er Hamburg en overmoden kandidat.

Den store spenningen knytter seg til Rafael Nadal, som skal prøve å holde liv i sin 62 kamper lange vinnerrekke på grus. Han spiller sin første kamp mot seige Chela onsdag. Safin er ute etter tap for Vliegen, mens Ferrer, Benneteau og Gasquet er med videre.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar