En vrien kamp

Denne saken handler om herretennisMin odds-statistikk tilsier at jeg har null troverdighet som rådgiver, men likevel: Dersom du har noen slanter til overs, så sett dem på David Ferrer mot Roger Federer. Fed har slått to middelmådigheter (Seppi og Lee) i sine to første kamper. Ferrer slo nå sist Novak Djokovic, som fikk sitt store gjennombrudd i forrige måned.

Ferrer har tapt fem av fem mulige kamper mot Federer. Det betyr ikke så mye. Ferrer er best på grus, han er rask, tålmodig og i god form. Federer har lav selvtillit, slet mot Seppi i første kamp og grus er hans verste underlag. Ferrer står i 4.25 på Expekt.

PS. Det hadde vært gøy med en doublekamp mellom Ferrer/Federer og Ferrero/Ferreira. Tungegymnastikk på høyt plan.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar