Murray vant Andy-slaget

Denne saken handler om herretennisDet er lenge siden jeg har sett Andy Murray spille, og jeg gleder meg til neste gang. (Jeg gleder meg til å se tennis samme hva slags kamp det blir, for livet uten Eurosport er ikke sprekt).

Murray slo Roddick i semifinalen i San Jose i går, og møter servemonsteret Ivo Karlovic i finalen. Murray har med denne seieren vunnet 3 av 4 oppgjør mot Roddick. Murray beveger seg nydelig, leser spillet fint, gjør få feil og har mer kraft enn det ser ut som. Kanskje har han den beste servereturen i verden etter Federer nå.

Murray er ikke redd for Roddick, som bare klarte ni ess på det raske dekket. Murray selv slo 14 ess. Det er det som kalles å gni det inn på godt norsk. Les om kampen på Yahoo sine sider.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar