Julien redder franskmennene

Denne saken handler om herretennisJeg ble en liten fan av den franske arbeidshesten Julien Benneteau da jeg så han slå ut Marcos Baghdatis på en dassblaut bane i Paris i fjor. Han kommer aldri til å tjene mest, bli nedrent av damer eller få poeng for eleganse, men det var likevel noe ved Benneteau som fascinerte meg.

Når alle stjernene er borte fra turneringen som spilles i Marseille nå, er Benneteau mannen som redder dagen for hjemmepublikum. Han slo ut solide David Ferrer, 4-6, 6-0, 6-1. Jeg aner ikke hvordan Ferrer kan tape så voldsomt, han må ha vært syk eller noe sånt.

Både Mahut og Santoro tapte, så Benneteau er den eneste franske igjen i gamet. Söderling, Björkman, Nieminen (neste motstander for Benneteau) og Youzhny er også videre til kvartfinale. Jo, forresten, Gasquet og Gicquel spiller mot hverandre, så Frankrike får enda en spiller i kvartfinalen.

Her har du Benneteau fra kampen mot Baghdatis i sommer. Et herlig bilde:

Åsmund Ådnøy

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar