Spådommer: Australian Open 2007, dameklassen

Denne saken handler om Australian OpenMaria Sharapova, Amelie Mauresmo eller Kim Clijsters. Hvis ingen av dem vinner, vil jeg si at det er en liten bombe. De tre har det største spillet inne.

Første seksjon
består av spillere som Sharapova, Garbin, Zvonareva, Ivanovic, Chakvetadze, Stosur, Pennetta og Schnyder. Det er plankekjøring for Sharapova. Ivanovic har slagkraften, og stavemarerittet Chakvetadze er på rask vei oppover. Men jeg tror ikke Sharapova bekymrer seg for noen av dem. Alicia Molik er også i denne seksjonen, og jeg håper hun gjør det bra. Sharapova og Chakvetadze er mine tips til kvartfinalen.

Kim Clijsters er det store navnet i den andre seksjonen. Bondarenko, Grönefeld, Hantuchova, Safina, Li, Danilidou og Hingis er de andre seedede spillerne. Dette lukter av en kvartfinale mellom Clijsters og Hingis, sistnevnte må se mest opp for Safina, som slo Hingis nylig.

I den tredje seksjonen heter de seedede spillerne Petrova, Santangelo, Bartoli, Jankovic, Peer, Golovin, Kirilenko og Kuznetsova. Jankovic, Petrova og Kuznetsova har best sjanse til kvartfinale, særlig Kuznetsova har en god trekning. Men russerne (både menn og damer) er så uforutsigbare at det kan godt komme noen helt ukjente navn fra denne avdelingen. Kvarfinaletips: Petrova og Kuznetsova.

Fjerde og siste seksjon inneholder Dementieva, Medina Garrigues, Srebotnik, Vaidisova, Schiavone, Sugiyama, Zheng og Mauresmo. Sistnevnte er tittelforsvarer, og jeg tror hun takler det presset godt. Dememtieva og Vaidisova er de største favorittene til den andre kvartfinaleplassen. I så fall blir kvartfinalen spilt mellom Mauresmo og Vaidisova, en reprise på kampen som Mauresmo tapte French Open i fjor.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar