Malisse i fin form

Denne saken handler om herretennisXavier Malisse slo Rafael Nadal for første gang denne uka. Nadal er nummer to i verden, men har ikke vunnet en turnering siden French Open, og ikke vært i en finale siden Wimbledon.

Jeg så ikke kampen (en setning du kommer til å få høre mye dette året). Malisse har en silkemyk teknikk og er en av de mest begavede spillerne på ATP-touren. Likevel har han bare to titler, noe som skyldes hans ustabile humør.

Da Nadal slo Federer i Qatar i fjor vinter, var gjennomgangstonen at Nadal ville vunnet i Australia dersom han hadde deltatt. Jeg blir veldig overrasket om Nadal klarer det i 2007. Dekket i Melbourne skal være raskt sammenlignet med tidligere år.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar