Høykvalitet

Denne saken handler om Australian OpenMardy Fish er den eneste useedede spilleren igjen i Austrlia på herresiden. Gledelig det. Han møter sin kompis Andy Roddick i neste. Jeg har ikke statistikk til å underbygge teorien min, men har et inntrykk av at det som regel ender med knusing når to bestekamerater møtes. Jeg tror Fish har litt for mye respekt for Roddick, og taper i tre ganske enkle sett.

Resten av folkene er bare høykvalitet. Slik ser kvartfinalene ut:

Federer-Robredo
Fish-Roddick
Haas-Davydenko
Gonzalez-Murray/Nadal

Federer bør ikke ha noen problemer mot Robredo. Roddick kommer til å knuse Fish, og dermed får vi semifinalen alle spådde, mellom Federer og Roddick. Roddick har mer tennis i beina, men jeg tror ikke han trenger å bruke så mye energi mot Fish. Men hvis kampen mot Federer drar ut, er sveitserens sjanser størst.

Haas mot Davydenko er en typisk kamp hvor Haas kan miste hodet og eksplodere i frustrasjon over Davydenkos steinsolide spill. Davydenko i tre eller fire sett. Gonzalez har spilt den mest imponerende tennisen så langt ifølge rapportene. Han kvittet seg med Blake i tre sett, og møter Nadal eller Murray, som når dette skrives er i ferd med å kjøre hverandre i senk. Gonzalez kan klare biffen i kvartfinalen.

Og hvis noen i Stavanger med Eurosport har lyst på besøk i helga, vil jeg gjerne komme!

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar