En fin dag for Roddick

Denne saken handler om Australian OpenMarat Safin har allerede spilt to femsettere i den ekstreme varmen i Melbourne. Han var to poeng unna tap i dag (noe som ville git meg 400 kroner. Grr.) Andy Roddick har spilt tre og fire sett.

Med andre ord har Roddick mest i tanken når de to møtes i neste runde. Det trenger riktig nok ikke ha så mye å si at Safin har spilt mer enn Roddick, siden det ennå er ganske tidlig i turneringen. Kanskje klarer Safin å kjøre Roddick såpass hardt at amerikaneren vil merke det til senere kamper. En mann som håper på det, er Roger Federer. Han kan møte Safin eller Roddick i semifinale.

Vinneren av Roddick-Safin møter Ancic eller Hrbaty i fjerde runde. Ancic er den beste av dem.

For Federer er det heller ikke helt plankekjøring lenger. Etter at han slo Jonas Björkman i natt, venter Youzhny i neste runde. Mange husker at Youzhny kjørte rundt med Nadal i US Open i fjor. Han har en nydelig backhand og server godt, men er ikke stabil nok til å ligge i toppen.

Jeg tror Federer slår Youzhny, og møter da trolig Djokovic i fjerde runde. Litt lenger nede på trekningen blir det fransk oppgjør mellom Gasquet og Monfils i neste runde. Jeg håper på Gasquet.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar