Det er håp

Mitt liv uten Eurosport begynte 10.november i fjor, da jeg flyttet til rekkehus uten innlagt kabel-tv. Sorgen var stor og ventetiden så ut til å bli lang, siden det ikke fantes noen kabel i nærheten, og satellit er uaktuelt.

Redningsplanken blir sannsynligvis det digitale bakkenettet. Rogaland er det første fylket i landet som får dette (hurra!), og da går jeg utfra at Stavanger kommer aller først. Allerede fra høsten begynner sendingene. En av fordelene er at man kan abonnere på kanalpakker, akkurat som hos andre kanaltilbydere. Jeg regner med at Eurosport blir en av kanalene de kommer til å tilby.

Altså: Bare et drøyt halvår igjen uten tennis på skjermen. Jeg skal overleve det, og når huset skal pusses opp er det greit å slippe fristelser fra tv-en. Selv om jeg gjerne skulle hatt Eurosport nå som Australian Open begynner.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar