Bordet dekket for Serena

Denne saken handler om Australian OpenSerena Williams er den store storyen på damesiden av årets AO. Hun har slått ut tre seedede spillere, og har en takknemlig trekning videre: Først Peer (seedet 16), deretter Vaidisova (10) eller Mauresmo-dødaren Safarova (useedet).

Alle disse tre er overkommelige, og det betyr i så fall finale for Serena. Hun har fortsatt en mentalt overtak på alle sine motspillere, selv om rankingen hennes ikke er sprek (81.plass).

Der møter hun høyst sannsynlig Clijsters eller Sharapova. Hingis blir nok slått ut av Clijsters i år som i fjor. Hvis hun mot alle antakelser slår Clijsters, tror jeg mye rart skal skje for at hun skal kunne ta Sharapova også.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar