Ancic-Roddick neste

Denne saken handler om Australian OpenAndy Roddick slo Marat Safin i fire sett (7-6, 2-6, 6-4, 7-6), og ser mer og mer ut som den sterkeste utfordreren til Federer.

Det har vært lite snakk om Mario Ancic til nå. Han er Roddicks neste motstander. Ancic sin kamp gikk bare til tre sett, med de brutale settsifrene 6-3, 6-2, 6-1 over Dominik Hrbaty. Den kampen varte bare i 1 time og 43 minutter, mot Roddick sine 3 timer og 15 minutter mot Safin.

Ancic server godt: 76 prosent førsteserver, 13 ess og ingen dobbeltfeil mot Hrbaty er sterkt. Resten av kampstatistikken er også imponerende: Han vant 7 av 8 breakballer og 80 prosent av nettangrepene. Ancic er lang og slår hardt, og jeg tror ikke han frykter Roddick. Selv om Roddick har vunnet alle de fire tidligere kampene.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar