Udiskutabelt

Denne saken handler om herretennisNoen emner er diskutable. Andre er det ikke. Jon Wertheim i Sports Illustrated treffer spikeren på hodet når han skriver at Roger Federer fortjener å bli årets idrettsmann på samme måte som 5×5 fortjener å bli 25. Du kan mene noe annet, men da vil du ta feil.

Det er ikke lenge til norske sportsjournalister skal kåre sine favoritter fra året som gikk. Du kan ta deg gift på at ingen av dem vil trekke fram Roger Federer, selv om han viser prestasjoner og idrettsestetikk i en annen klasse enn noen andre idrettsmenn for tiden.

Jeg har den største respekt for Ole Gunnar Solskjær og Kjetil Andre Aamodt, men to gode skadecomeback kan ikke helt måle seg med Federer, samme hva norske sportsjournalister mener.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar