En stor mann

Andre Agassi har fått en del drit fra meg opp gjennom årene, mest for ting han har gjort på tennisbanen. Utenfor banen viser han seg mer og mer som en stor mann. Nylig var han med på March of Dimes, en innsamling i New York. Du kan lese hele saken til Peter Bodo her.

Agassi har blitt en av de mest veltalende idrettsfolkene i verden. Bodo spurte hva Agassi skal gjøre så som han ikke spiller tennis:

«I’m trying to bring it all together – the business and the philanthropy, tennis and all that ties into. I’m working on bringing that all together so it can impact lives and make a real difference.». Ikke akkurat noe standard blabla-svar.

En morsom passasje:

«Jim got the laugh of the day when he said that it was tough enough for Andre to be the second best athlete in his household; having seen his kids, Jaden and Jas, on the trampoline in the backyard of the Agassi’s home in Las Vegas, Jim also had the feeling that «The way things are going, he’ll be sliding down even further on that scale.»

 

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar