Comeback i det stille

Denne saken handler om herretennisGuillermo Canas er en av de store stygge ulvene i tennisen de siste årene, tatt for doping. For alle fans av den litt grå argentineren er det verdt å merke seg at han er i god form om dagen.

Canas spiller Challenger-turneringer i Sør-Amerika. Challengere er et hakk under ATP-turneringene. Der spiller de som er på vei tilbake fra skade, unge talenter og lokale storheter. Vanskelig å si hva dette betyr for neste sesong, men kjekt for alle som liker Canas. (Hei, Tor Morten).

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

0 kommentarer

  1. Hehe, jeg hadde for noen år tilbake virkelig tro på at Canas kunne bli en av de store spillerne på grus, men dengang ei…Etter at kødden ble tatt for doping, mistet han forøvrig min støtte. Og nå som Corretja har gjort sitt, står jeg igjen med Roddick, som alltid taper når det gjelder som mest. Irriterende. Ellers synes jeg at Fed er altfor dominerende for øyeblikket, det blir nesten litt kjedelig.

    Håper forresten dere har funnet dere til rette i nytt hus, og at du snart får Eurosport tilbake:-)

    Snakkes,
    TorM

Legg igjen en kommentar