Jo mere de er sammen

Denne saken handler om dametennis

Denne saken handler om herretennis WTA- og ATP-touren har lyst å spille flere turneringer sammen, i tillegg til de fem som er i dag. Jeg synes det er en kjempegod idé, siden de fleste er interessert i både damespillere og herrespillere. Problemet blir kanskje å finne anlegg som har mange nok baner til å ta unna dobbelt så mange kamper som i dag.

Uansett skal dette ikke skje før i 2009, så det er nok av tid til å bygge nye baner. For oss som liker å se på turneringer live, blir det kanskje flere europeiske alternativer enn Wimbledon og French Open hvis vi vil se både herrespiller og damespillere i aksjon.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar