En vanlig dag på jobben

Tennis på tv:
Roger Federer – Fernando Gonzalez 6-3, 6-2, 7-6
Finale, Basel

Denne saken handler om herretennisFinalen ble et antiklimaks sammenlignet med semifinalen mellom Federer og Srichaphan. Både Gonzalez og Federer så ut til å være enige om at Federer skulle vinne. Federer virker sliten. Han jublet ikke, så stort sett uinteressert ut og spilte uten glød.

Gonzalez var som vanlig vill og gal, hamret villig til enhver ball som kom over nettet. Federer holdt ballen i spill, viste som vanlig noen sinnsyke ting og hadde en vanlig dag på jobben. Godt nok til seier, i en av de få turneringene han ikke har vunnet.

Gonzalez er med denne gode turneringen godt på vei mot ATP-sluttspillet. Men i likhet med Federer virker han litt lei av tennisåret 2006. Masters-turneringen i Paris neste uke blir en kamp for sluttspillplassen.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar