Gjør klar for Roddick-Agassi

Denne saken handler om US OpenJeg var stor i kjeften og slo fast før turneringen at Marcos Baghdatis kom til å gjøre slutt på Andre Agassis karriere i andre runde av US Open. Det skjedde ikke.

Agassi vant den kampen, og møter Benjamin Becker i tredje runde. (Svaret på det obligatoriske spørsmålet om Becker er nei.) Becker hadde spilt 6 ATP-kamper før turneringen. Mot Agassi og 13 000 amerikanere har han ingen sjanse.

Derfor tror jeg Agassis eventyrferd kommer til å fortsette enda en kamp. I fjerde runde venter (sannsynligvis) Andy Roddick, i en kamp som jeg gjerne skulle sett. Vinneren av Roddick-Agassi møter Hewitt/Djokovic/Gasquet, og samme hvem av amerikanerne som vinner, kommer hver av de tre til å gi plenty motstand.

Vinneren av det rotteracet kommer trolig til å spille mot Nadal i semifinalen. Nadal har ikke imponert meg i sine to kamper så langt. Men han har en silkefin trekning.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar