Party like it´s 2003

Denne saken handler om herretennisAndy Roddick vant Cincinnati-turneringen i ettermiddag, etter to strake sett mot Juan Carlos Ferrero. De samme spillerne møttes i US Open-finalen for tre år siden, med samme utfall.

Begge har slitt kraftig i det siste. Jeg er usikker på hva denne seieren betyr. Roddick på hjemmebane skal ikke undervurderes i kommende US Open. Samtidig er dette bare hans første turneringsseier i år. Roddick tok like godt sats og mente at han var den nest største favoritten til US Open. Bra med folk som tør å si hva de mener, men det betyr ikke at Roddick har rett.

Ferrero er en større overraskelse. Han har alltid vært best på grus, så finale i Cincinati er sterkt. Men om han kommer tilbake som topp 5-spiller? Neppe.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar