Kanonføde

Tennis på tv:
Andy Roddick – Florent Serra 6-2, 6-1, 6-3
1.runde, US Open

Denne saken handler om US OpenFlorent Serra er en perfekt motstander for Andy Roddick, når Roddick er i den formen han er i nå. Serra hadde ingen klar taktikk mot amerikaneren. Han gjorde mange feil, og hadde et kroppsspråk som snakket negativt fra første ballveksling.

Da er det lite å hente mot Roddick. Med brystkassen fire meter foran resten av kroppen, er det tydelig at Roddick er tilbake. Om spillet hans er på høyde med selvtilliten, er for tidlig å si. Mot Serra fikk han enkelt spill. Det er alltid et godt tegn når det vanligvis dårligste slaget sitter som spikret, og det var en sånn dag for Roddick. Han slo perfekte passeringslag med backhanden fra vanskelige posisjoner, og vant de lange duellene.

Men som sagt, jeg vet ikke hvor god Roddick egentlig er nå. Hjemmepublikum vil bære ham fram i noen runder til.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar