Gåtefulle Murray

Denne saken handler om herretennisJeg gleder meg til å se Andy Murray igjen. Sist jeg så ham spille, var i en forferdelig kamp mot Gael Monfils i French Open. Nå har han satt en stopper for Roger Federer sin seiersrekke på amerikansk hardcourt. (Det finnes en statistikk for alt i tennis.) (Federer hadde uansett godt av en pause nå.)

Murray er det motsatte av Tim Henman. Han er skotsk. Han har dårlig tannstilling og bustete hår. Han bryr seg lite om hva folk mener om ham.

På tennisbanen sa Carlos Moya det treffende nylig, da han lurte på hvordan i alle dager Murray vinner kampene sine. Jeg har prøvd å finne ut av det selv, uten å lykkes. Murray har ikke noe varemerke på banen, ingen Nadal-forehand, Gasquet-backhand eller Roddick-serve.

Murray blir spennende å følge i årene framover. Han er en av mange som kan slå gjennom med dunder og brak i årets US Open, som næmer seg raskt.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar