Gasquet etablerer seg. Kanskje?

Denne saken handler om herretennisAkkurat i det Richard Gasquet ser ut til å etablere seg som en topp 10-spiller, spiller han et par måneder med elendig tennis, før han begynner klatringen igjen. Etter en elendig start, er franskmannen en av tourens beste spillere siden French Open. (Hvor han forsvant etter en ynkelig innsats mot David Nalbandian.)

Gasquet møter Federer i finalen i Toronto. Gasquet har slått Federer før, på grus for halvannet år siden. Jeg tror det var mer et enkelttilfelle enn et mønster vi kommer til å se mer av. Gasquet er Federer Light. Jeg synes franskmannen mangler den siste punchen i slagene. Backhanden hans er mye omtalt, og det er et pent, men ustabilt slag.

Spiller Federer opp mot sitt beste, tar han en grei seier.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar