Hvorfor spiller ingen serve og volley?

Denne saken handler om Wimbledon-turneringenJeg nyter sola og skriver lite på den spillefrie dagen i Wimbledon. Men Peter Bodo har mange smarte tanker om hvorfor nesten alle prøver å vinne Wimbledon fra grunnlinja.

Venus Williams, French Open 2000Spillere som går til nettet, stresser motstanderne nok til å gjøre det godt i Wimbledon, framholder Bodo. Han trekker fram Lisa Raymond (som hadde Venus Williams (bildet) i knestående) og Max Mirnyi (som slo ut min dark horse James Blake) som eksempler fra turneringen så langt.

Særlig trekker han fram Marat Safin, som er en av de beste serverne i verden. At han ikke gikk mer til nettet mot Fernando Gonzalez, er et mysterium for Bodo. Les mer i hans alltid lesverdige blogg.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

0 kommentarer

  1. Hola, mann. Du burde skrive litt mer om Wimbledon, sarlig Jonas Bjorkmann, som vel hhar gjort det i overkant bra i arets wimbledon. Har sett litt pa tv ii det siste, da jeg befinner meg i et rart land med masse ekstremvarme, og kanalen Star Sports briljerer. De har en tidligere indisk tennis spiller som rocker baten som bare det. Heter Vijay og er seksti og knuser til med drita bra analyser pa alle spillere, for han kodder mmed stonninga til sjarapova. Og han ser ut som han er formann i Odd Fellow. Hort om han? Sjekkker ikke internett sa ofte, men skal kikke innom her nar finalen er spilt.

Legg igjen en kommentar