Sympatisk fransk flinkis

Tennis LIVE:
Natalie Dechy – Catalina Castano 6-4, 2-6, 6-3
2. runde, French Open
Court 1, Roland Garros

Denne saken handler om French OpenJeg har aldri vært særlig begeistret for Natalie Dechy, men må revurdere etter å ha sett henne spille live igjen. Sist gang jeg så henne, var i 2001. Da syntes jeg hun var en pirkete og puslete spiller.

Hvis Dechy er en målestokk, har dametennisen blitt mye bedre de siste fem årene. Dechy anno 2006 gikk på med full tenning i alle dueller. Spesielt backhanden hennes likte jeg godt, den rappet hun til med god presisjon. Fortsatt er det noe litt dødt og skoleflinkt over spillet hennes – du finner neppe andre enn franskmenn som blir oppildnet av å se henne i aksjon.

Castano har jeg ikke sett før. Hun spilte med atskillig større risiko, og fikk belønning for det i andre sett. Heldigvis for Dechy stilnet den kolmbianske stormen, og Dechy tok kampen i land på greit vis.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar