Russisk berg- og dalbane

Tennis LIVE:
Dinara Safina – Maria Sharapova 7-5, 2-6, 7-5
Åttendelsfinale, French Open
Court Suzanne Lenglen, Roland Garros

Denne saken handler om French OpenDu har opplevd det, ja? Akkurat i det du gir dine største komplimenter til en spiller, gjør spilleren det fullstendig motsatte av det du nettopp har sagt.

– Hun har jo ikke nerver i det hele tatt, sa jeg med tyngde. Maria Sharapova hadde tapt første sett, men herjet vilt med Safina i andre og tredje sett. Hun servet for kampen på 5-2 i tredje sett. Safina nektet å gi seg, og begynte å vinne de lange ballvekslingene. Hun brøyt da Sharapova servet for kampen. Så holdt hun sin egen serve igjen.

Sharapova kunne serve for kampen igjen på 5-4, men igjen brøt Safina tilbake. Til slutt var det Sharapova som ble nervøs, men før den tid viste begge bedre dametennis enn jeg har sett live før. I motsetning til andre kamper, var det ikke snakk om å ta foten av gasspedalen. Både Safina og Sharapova angrep hver ball som om den skulle bli et vinnerslag. En del feil ble det, men mest superb underholdning.

Det samme mente resten av tribunen, hvor et solbadende publikum tok bølgen mot slutten av tredje sett. Uten tvil den største kampen vi så i Paris.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar