Clijsterzzzz

Tennis LIVE:
Kim Clijsters – Daniela Hantuchova 6-1, 6-4
Åttendelsfinale, French Open
Court Suzanne Lenglen, Roland Garros

Denne saken handler om French OpenMaria Sharapova og Dinara Safina hadde tatt pusten fra oss noen timer tidligere på samme bane, og vi hadde forhåpninger om lignende fyrverkeri mellom Clijsters og Hantuchova. Det ble ikke så mye som et kinaputtsmell.

Hantuchova var helt utenfor i første sett. Clijsters spilte kontrollert, akkurat godt nok til å vinne poengene, men hun vant ingen nøytrale tennishjerter på tribunen.

Andre sett var en tanke bedre. Publikum prøvde etter beste evne å klappe fra Hantuchova, som faktisk spilte brukbart i perioder. Selvsagt var det ikke nok til å slå Clijsters, som spilte nok et sett med solid, gjennomtenkt tennis. Hun så ikke ut som noen turneringsvinner, og det ble hun heller ikke.

Kampen ble avsluttet like antiklimatisk som den hadde foreløpt: Clijsters protesterte på en linjeavgjørelse, og dommeren hoppet ned fra stolen sin, jogget bort og viste tegnet som signaliserte at ja, ballen var ute og Clijsters hadde vunnet.

Publikums påfølgende buing var nok like mye en bedømming av hele kampen, mer enn protest på matchballen.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar