Gimelstob gleder seg også

Denne saken handler om French OpenDet gjelder å finne sine favoritter blant nettets tennisskribenter. Når det nærmer seg French Open, kan jeg varmt anbefale tre amerikanere: Peter Bodo, Jon Wertheim (CNN/Sports Illustrated) og ikke minst Justin Gimelstob. Sistnevnte spiller selv i turneringen, og forteller om oppladningen i sin siste artikkel. Et klipp derfra:

The beautifully maintained red clay courts, which the grounds crew meticulously waters and sweeps with unmatched efficiency, and the lush grounds, filled with flowers in perfect bloom and statues of former tennis greats, are part of what give the French Open its artistic identity.

Og hvem skal dit om fire – 4! – dager? Moi.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar