En syk dag

Denne saken handler om French OpenJeg reiser til Paris i morgen tidlig. Dagens overraskelse: Feber og halsproblemer! Det er like dårlig timet som Sampras sin backhand på grus. Jeg har puttet sekken full av legemidler og kryper om bord i morgen tidlig.

Andy Murray og Gael Monfils er ikke spreke de heller, selv om de er mye yngre enn meg og atskillig bedre trent. Jeg slo på kampen deres mot slutten av andre sett. Da underholdt de centercourten med stoppballer, volleyer, smasher og grunnlinjeslag det luktet svidd av.

I tredje sett så begge helt kaputt ut. Murray fikk vondt i ryggen og servet i Dementieva-tempo. Monfils spilte enda verre, og slo alt bort. Ved begynnelsen av fjerde sett sovnet jeg. Murray ledet da 2-1 i sett, men tapte likevel i fem sett. Med slike kvaliteter fra begge to, ser jeg ikke hvordan jevnaldrende Rafael Nadal skal ha problemer mot dem i framtiden.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

0 kommentarer

  1. Allo allo!
    Håper forkjølelsen din er bedre….slik at du kan nyte smashene. Hører du har smittet fruen også 🙂 Visees gjerne lørdag? Game, set og match fra Stavanger

Legg igjen en kommentar