Karriereslutt-o-rama: Costa også!

Albert Costa er foreløpig siste spiller som takker for seg. Han klager på skader og utbrenthet, men la oss kalle en spade for en spade: Etter at Costa vant French Open i 2002, har han ikke hatt mer å utrette på en tennisbane.

Spanjolen var alltid best på grus. Spanjoler er gjerne det. Men han var ikke bare en hjernedød forehandmaskin, Costa hadde betydelige mengder eleganse i spillet sitt. Hans supersmidige enhåndsbackhand kommer i alle fall jeg til å savne.

Det han manglet var den siste dosen med kraft. Og en giftig serve. (Når jeg sitter og skriver dette, kommer jeg på at jeg omtalte Costa sin karriere i denne artikkelen.)

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar