87 enkle kroner i lommen

Jeg skal ikke skryte av mine evner som spåmann – mine oddskuponger ender som regel som søppel. Men når Expekt.com satte 1.87 på at Nadal skulle slå Federer på grus, var det enkelt å si ja. Hundrings inn, 187 ut.

Nadal vant 6-2, 6-7, 6-3, 7-6. Federer hater intenst å spille mot Nadal. Nadal gjør ikke enkle feil. Han er lynrask og kan springe tre døgn i strekk. Han slår med massiv overskru, særlig på forehanden. Dermed spretter ballene opp i Federers skulderhøyde når sveitseren skal slå, pga friksjonen i grusen. Ikke særlig effektivt på raske dekker – Nadal er elendig på gras – men på grus moses motstanderne i stykker.

Til og med verdenseneren.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar