Pistol Pete eller vått krutt?

Pete Sampras skal prøve seg i WTT-sirkuset til sommeren. Det er mange forkortelser i tennis. WTT er en halvseriøs omreisende turnering som spilles i USA hver sommer. Det var i WTT-sammenheng at Martina Hingis prøvde seg før hun gjorde comeback.

Jeg tror ikke Pete Sampras har sånne planer, selv om han skal spille denne sommeren. Men jeg tror Pete har kjedet seg etter at han la opp for tre og et halvt år siden. Hver gang reportere har spurt hva han skal gjøre i pensjonisttilværelsen, har han sagt at han skal spille golf og oppdra sønnen sin.

Vel og bra, men å ikke fylle livet med andre ting virker litt kjedelig. Så Sampras får spilt litt tennis offentlig igjen med WTT-muligheten, og jeg tror han kommer til å nyte det mye mer nå. Sampras sine største styrke som idrettsmann var at han klarte å stenge alt annet ute. Nå får han sjansen til å spille med senkede skuldre.

Comeback? Please Pete, dropp det. Du var på kraftig nedadgående da du ga deg i 2002 (face it, seieren i US Open var gitt deg av Gudenes velvilje), og snart fyller du 35. Men jeg tror ikke det blir aktuelt uansett, Sampras er for besatt av sitt eget ettermæle til å prøve et comeback.

SFgate.com: «Don’t call it a comeback»

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar