Nadal slått av Clement

Arnaud Clement, husker du han? En liten franskmann som begynner å nærme seg 30, spiller alltid med solbriller og pannebånd, er ganske rask og spilte finalen i Australian Open i 2001 (tror jeg det var).

Clements karriere har vært på nedadgående lenge nå. Derfor er det en bombe når han slår ut Rafael Nadal fra innendørsturneringen i Marseille. Nadal er en ungfole som springer hele dagen, og er verdens nest beste spiller. Clement burde vært enkel match.

Blir spennende å se hvilken karriere Nadal får. Noen mener den intense stilen kommer til å slite Nadal ut før han er 25. Selv er jeg usikker, men de mange skadene i så ung alder er uansett et dårlig tegn for spanjolen.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar