Kuerten og Johansson tilbake

Gustavo Kuerten og Joachim Johansson spiller igjen denne uka. Guga i Buenos Aires og Johansson i San Jose. Logisk, siden Kuerten er best på grus og Johansson må ha et raskt underlag for å få glede av serven sin.

Johansson har mest karriere igjen. Har jeg savnet han i fraværet? Ikke akkurat. Kuerten kommer til å gi seg hvis han ikke blir bedre i løpet av året. Han er 30 år, og det er fem år siden han vant French Open for tredje gang.

Andre Agassi sin fantastiske karriere etter fylte 30 er unntaket i tennis. Alle de store spillerne hadde sine beste år i første halvdel av 20-årene, og jeg tviler på om Kuerten sin skrantende kropp har mer å hente. Håper jeg tar feil.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar